Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Про проведення опитування

Дата: 04.04.2023 10:57
Кількість переглядів: 92

Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва» та експорту разом з Національним проєктом Дія.Бізнес, Центром розвитку інновацій та Advanter Group в межах Ініціативи для відновлення економіки України та у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством економіки України, Міністерством фінансів України, Державною регуляторною службою України за сприяння Програми розвитку ООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, проводить дослідження стану та потреб бізнесу.

Опрацьовані результати допоможуть зрозуміти реальний стан і потреби бізнесу, вдосконалити/адаптувати/розробити дієві інструменти, програми для відновлення місцевої економіки, а також будуть враховані в роботі відповідних центральних органів влади, робочих груп й донорських організацій.

Для виявлення реального стану та потреб бізнесу просимо долучитися до опитування, яке триватиме до 05.04.2023 включно, а також розповсюдити інформацію та поширити анкету серед місцевого бізнесу.

Анкета для заповнення за посиланням: https://forms.gle/LNhFbuSA4J5KEeUz6 .

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь