Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Відзначення Дня Української Державновсті в Іллінівській громаді

Дата: 29.07.2023 06:05
Кількість переглядів: 51

Фото без описуФото без описуФото без опису

28 липня 2023 року Іллінівська громада, спільно з усією Україною, відзначала День Української Державності. Це свято- символ зміцнення та утвердження української державності, об’єднання українських громадян навколо пам’яті про видатні події та персоналії української історії та культури, традицій та цінностей українського народу.

 День Української Державності-гарна нагода згадати всіх, хто віддав  життя за нашу свободу. Учасники освітнього процесу привітали і подякували військовослужбовців Збройних Сил України за спокій і ранок, за те, що настав новий світанок, за те, що солдат днює й ночує в окопах заради майбутнього України, за те, що війну спиняє жорстоку.

         Вихованці закладу дошкільної освіти № 31 «Білосніжка» с.Іллінівка привітали жителів громади віршами про Україну, слухали казки про рідну країну, створювали аплікацію «Моя Україна», переглянули мультфільм «Державні символи України».  Учні початкової школи Іллінівського ОЗЗСО здійснили модне дефіле одягу з національними та державними символами. Дівчатка уквітчали своє волосся віночками з національними квітками-символами. Фотоколаж з державною символікою, майстер-клас по виготовленню сердечок з символічними кольорами Державного Прапору,  участь в он-лайн - вікторині «Моя держава - Україна», змагання за цікавими дописами «Цінуємо Україну», «Пам’ятаємо всіх, хто загинув у боротьбі за щасливе майбутнє», Інтернет - подорожі, презентації, відеоперегляди, фотовиставки, та ще багато чого цікавого побачили, почули вихованці, здобувачі освіти, педагоги та батьки громади про тисячолітній спадок української державності.

Тематичні заходи відбулися з дотриманням вимог і обмежень воєнного стану та з урахуванням ситуації в територіальній громаді. Більшість заходів проведено  у веб-просторі.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь