Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Щороку в першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця.

Дата: 03.09.2023 16:30
Кількість переглядів: 120

Фото без опису    3 вересня  Україна відзначає День підприємця. Сьогодні це свято українців, які в умовах повномасштабної збройної агресії рф проти України зберегли свої підприємства і продовжують розвиватися.

    Ведення підприємницької діяльності – заняття не з легких, особливо під час війни та в умовах нестабільної економічної ситуації, проте ті компанії, малий бізнес і мікробізнес, які тримаються на плаву, роблять великий внесок в економіку нашої країни.

   Професійне свято підприємців встановлене Указом Президента України від 05 жовтня 1998 року №1110/98. У документі відзначається роль підприємництва в проведенні реформ і його вплив на формування, становлення та розвиток національної економіки.

   Запровадження цього свята на державному рівні – це визнання тієї ролі, яку відіграють у розвитку вітчизняної економіки підприємництво і приватна ініціатива.

    Статтею 42 Конституції України кожному громадянину гарантовано право займатися різними видами підприємницької діяльності, якщо вони не є прерогативою держави й не заборонені законом.

   Підприємці – це енергійні, сміливі, наполегливі люди, які не побоялися розпочати свою справу. Люди, які не лише створюють робочі місця, а й допомагають розвиватися своїй громаді, створюють і запроваджують нові ідеї та проєкти.

   Це свято – ще один привід подякувати тим, хто тримає наш економічний фронт, адже стала економіка – одна зі складових нашої майбутньої Перемоги та якнайшвидшого повоєнного відновлення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь