Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Вистояти легше разом – пліч-о-пліч у подоланні психологічних проблем

Дата: 01.11.2023 18:58
Кількість переглядів: 128

Фото без опису«Вистояти легше разом» – нова інформаційна кампанія, яка проводиться в рамках проєкту «Шлях до Стійкості» за ініціативи  Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ), Міністерства у справах ветеранів України за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Другий рік повномасштабної війни дається взнаки. Ветерани та їхні родини, рідні й близькі загиблих – під ці категорії підпадає вже значна кількість українців. Біль втрати, спогади й інші прояви посттравматичного стану заважають відчувати життя повною мірою – складний емоційний досвід вимагає часу на осмислення й прийняття, а повернення до цивільного життя – великої підтримки. І мова тут не тільки про спеціалізовану допомогу, але й про внесок кожного, громаду, у якій живуть та до якої повертаються люди.

Серія емоційних роликів покликана надихнути українців бути уважнішими одне до одного й до власних емоцій, підтримувати одне одного, а також звертатися за своєчасною психологічною підтримкою до спеціалістів.

Зрештою, кампанія є закликом до суспільства бути свідомим, бути толерантним і бути готовим надати підтримку – ветерани живуть серед нас, ми живемо пліч-о-пліч, разом, в одному суспільстві.

Нова кампанія пропонує серію емоційних роликів:

Гаряча лінія безкоштовної психологічної підтримки МОМ – 0 800 211 444.

Фото без опису

Державна служба зайнятості приєдналася до кампанії та за допомогою індивідуальних консультацій та групових тренінгів, які проводяться фахівцями центрів зайнятості, всебічно сприяє підтримці ветеранів та членів їх сімей у подолання наслідків стресових та кризових ситуацій.

Ми готові допомогти ветеранам у працевлаштуванні, отриманні нових професійних навичок, започаткуванні власної справи тощо.

Гаряча лінія Державної служби зайнятості – 0 800 600 288


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь