Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Іллінівська сільська військова адміністрація оголошує конкурс на визначення організації для делегування функцій замовника поточного ремонту автомобільних доріг населених пунктів Олександро-Калинівського старостинського округу та села Іллінівка

Дата: 29.11.2023 16:54
Кількість переглядів: 67

Найменування та місцезнаходження організатора конкурсу: Іллінівська сільська військова адміністрація (ЄДРПОУ 45118067), адреса: вул. Адміністративна, 42/3 с. Іллінівка, Краматорський район, Донецька область. За детальною інформацією звертатися за телефоном (095) 8428032

Склад конкурсної комісії (відповідно до розпорядження начальника сільської військової адміністрації від 23.11.2023 № 189 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення організації для делегування функцій замовника поточного ремонту автомобільних доріг населених пунктів Олександро-Калинівського старостинського округу та села Іллінівка Іллінівської сільської територіальної громади та діяльності комісії з питань проведення конкурсу»):

ЛЕБЕДЕВА Наталія Володимирівна - заступник начальника Іллінівської сільської військової адміністрації;

МАКСИМЕНКО Тетяна Еріківна - начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, охорони навколишнього природного комунальної власності та інфраструктури Іллінівської сільської ради;

СИДОРЧУК Ірина Володимирівна - заступник начальника бухгалтерського обліку та звітності головного бухгалтера Іллінівської сільської ради,

КАЛІНІНА Юлія Олексіївна - головний спеціаліст з правових питань Іллінівської сільської військової адміністрації,

Секретар конкурсної комісії: ЧЕРКАСОВА Олена Олегівна - головний спеціаліст сектору економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Іллінівської сільської ради,(095)8382723

Предмет конкурсу: визначення організації для делегування функцій замовника поточного ремонту автомобільних доріг населених пунктів Олександро-Калинівського старостинського округу та села Іллінівка Іллінівської сільської територіальної громади.

Вимоги до заявників: відповідно до конкурсної документації з визначення організації для делегування функцій замовника поточного ремонту автомобільних доріг населених пунктів Олександро-Калинівського старостинського округу та села Іллінівка Іллінівської сільської територіальної громади.

Основні положення конкурсу: відповідно до конкурсної документації з визначення організації для делегування функцій замовника поточного ремонту автомобільних доріг населених пунктів Олександро-Калинівського старостинського округу та села Іллінівка Іллінівської сільської територіальної громади.

Дата, місце й час проведення конкурсу: 01.12.2023 року о 10.00 у приміщенні Іллінівської сільської ради, адреса: 85143, вул. Адміністративна, 42/3 с. Іллінівка, Краматорський район, Донецька область.

Порядок і строки подачі для участі у конкурсі заяви та конкурсних пропозицій, поштова адреса для їх надання: відповідно до переліку документів, що додаються до заяви на участь у конкурсі. Пропозиція друкується та підписується Учасником або особою (особами), або належним чином уповноваженою особою Учасника конкурсу. Такі повноваження зазначаються у письмовому дорученні, що входить до складу конкурсної пропозиції. Пропозиція повинна бути прошита та пронумерована, має містити відбитки печатки Учасника та підпис уповноваженої особи (осіб), а на зворотній стороні останнього аркуша повинен бути зроблений запис, в якому вказується кількість пронумерованих аркушів, який засвідчується підписом та печаткою Учасника. Всі сторінки пропозиції, на яких зроблені будь-які окремі записи або правки, позначаються підписом особи або осіб, що підписують пропозицію. Відповідальність за помилки друку у документах, надісланих до Конкурсної комісії та підписаних відповідним чином, несе Учасник. Учасник конкурсу має право подати лише одну конкурсну пропозицію.

Учасник запечатує оригінал конкурсної пропозиції у конверт, із позначкою «На конкурс».

На конверті повинно бути зазначено:

– адреса організатора конкурсу;

– назва предмета конкурсу відповідно до оголошення про його проведення;

– повне найменування учасника конкурсу, його адреса, ідентифікаційний код ЄДРПОУ або податковий номер (для представництв міжнародних організацій), номери контактних телефонів;

– маркування: «Не відкривати до 10.00 год. 01 грудня 2023 року».

Конкурсні пропозиції подаються учасниками конкурсу з дня оголошення до 16.00 год. 30 листопада 2023 року, у робочі дні тижня з 08.00 до 16.00 нарочно та/або поштою з повідомленням на адресу: 85143, вул. Адміністративна, 42/3 с. Іллінівка, Краматорський район, Донецька область. День опублікування інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Іллінівської сільської ради вважається днем його оголошення.

Конкурсні пропозиції, отримані організатором конкурсу після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам, які їх подали.

На запит учасника організатор конкурсу протягом одного робочого дня з дня надходження запиту підтверджує надходження пропозиції конкурсних торгів із зазначенням дати та часу.

Перелік документів, що додаються до заяви на участь у конкурсі:

1. Заява про участь у конкурсі (додаток № 1 до конкурсної документації з визначення з визначення організації для делегування функцій замовника поточного ремонту автомобільних доріг населених пунктів Олександро-Калинівського старостинського округу та села Іллінівка Іллінівської сільської територіальної громади;

2. Конкурсна пропозиція (додаток № 2 до конкурсної документації з визначення конкурсної документації з визначення організації для делегування функцій замовника поточного ремонту автомобільних доріг населених пунктів Олександро-Калинівського старостинського округу та села Іллінівка Іллінівської сільської територіальної громади);

3. Засвідчена належним чином відповідно до вимог чинного законодавства копія статуту та витяг з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб − підприємців (для юридичних осіб, що зареєстровані у порядку, передбаченому законодавством України) або податковий номер (для представництв міжнародних організацій).

4. Довідка органів Державної податкової служби України, що підтверджує відсутність заборгованості зі сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів (для юридичної особи − резидента).

5. Документ, що підтверджує повноваження керівника/представника та засвідчує повноваження особи на участь у Конкурсі від імені юридичної особи/міжнародної організації (належним чином оформлені довіреності (доручення), засвідчені копії статуту, положення та документа або витяг з нього, призначення особи на посаду тощо.

6. Оригінал або нотаріально завірена копія довідки про відсутність (наявність) заборгованості з платежів, отримана відповідно до Порядку надання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 03.09.2018 № 733, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27.09.2018 за № 1102/32554 (дійсна на момент розкриття конкурсних пропозицій).

7. Довідка щодо відсутності процедури банкрутства стосовно юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців (для нерезидентів – довідку уповноважених органів у країні їх місцезнаходження), дійсна на момент розкриття конкурсних пропозицій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь