Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Космічні різдвяні посиденьки для малечі у Дніпрі.

Дата: 09.12.2023 19:53
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

Чудова новина! Три дні тому на планету МиРазом завітав Святий Миколай! Спортивні перегони, дослідницькі активності та драйвові танці - це лише маленька частка запланованої програми наших івентів. Попереду ще дуже багато яскравих та космічних подій. Загалом до космічних подорожей у Дніпрі підготовано майже 400 дітей з Краматорського району, в тому числі і діти нашої громади, релоковані у місто Дніпро, приймуть участь у "Космічних різдвяних посиденьках".

Фото без описуДякуємо за організаційну підтримку Краматорській районній державній адміністрації, всім військовим адміністраціям нашого району, а також безмежна вдячність партнерам, які долучились до процесу підготовки подарунків для нашої малечі - БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ "БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "ЗОРЕПАД НАДІЙ", учнівська, батьківська та освітянська спільноти Школа І-ІІІ ступенів 285 Оболонського району м.Києва, ТОВ «Новус Україна» NOVUS, а також команда Спорт для всіх - Донеччина.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь