Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Робота поліції в умовах воєнного стану.

Дата: 30.01.2024 15:00
Кількість переглядів: 83

За 2023 рік дільничні офіцери відділу поліції № 2 Краматорського РУП ГУНП в Донецькій області запобігли вчиненню понад 822 злочинів та правопорушень

За отриманням допомоги громадяни звертаються до поліцейських відділу поліції № 2 Краматорського РУП ГУНП в Донецькій області цілодобово. В середньому за добу правоохоронці відділу поліції № 2 приймають близько 30 заяв та повідомлень.

Минулого року мешканці понад 12 тисяч разів зверталися до відділу поліції № 2 за фактами документування наслідків обстрілів, адмінправопорушень та конфліктів, у тому числі на побутовому ґрунті. Правоохоронці якісно реагують на всі повідомлення громадян та посадових осіб.

Щодо кримінальних правопорушень, - за рік дільничні офіцери поліції розкрили 88 злочинів. До адміністративної відповідальності притягнуто більш як 742 громадян.

На території обслуговування з незаконного обігу поліцейськими було вилучено 335 наркотичних речовин. За підробку документів та їх використання притягнули до відповідальності 2 осіб. За вчинення домашнього насильства складено 150 адміністративних протоколів за ст. 173-2 КУпАП та винесено 127 термінових заборонних приписа стосовно кривдника, на кінець 2023 року на обліку за категорією «кривдник» перебуває 113 осію, з них 105 чоловіків та 8 жінок, які вчиняли правопорушення в сімейному середовищі. Серед інших викритих правопорушень: зберігання зброї, крадіжки, ДТП, порушення правил адміністративного нагляду, дозвільної системи та інше.

В рамках заборони на ввезення алкогольних напоїв на територію області з метою реалізації, впровадженої керівництвом угрупування об'єднаних сил, було зафіксовано понад 357 фактів порушення вказаного розпорядження, вилучено майже 75 тисячі літрів алкогольної продукції.

Правоохоронці забезпечують систематичний моніторинг дотримання обмежень встановлених правовим режимом воєнного стану, здійснюють заходи щодо виявлення осіб, причетних до діяльності НЗФ.

Закликаємо громадян відповідально ставитися до вимушених обмежень. Зокрема, йдеться про дотримання правил комендантської години, сигналів повітряної тривоги тощо. Чітко виконувати вказівки поліцейських, які виконують покладені на них службові обов’язки, та оперативно інформувати правоохоронні органи про підозрілих осіб.

Відділ поліції № 2 Краматорського РУП ГУНП в

Донецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь