Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

На території Донецької області продовжує здійснювати свою діяльність Донецька обласна філія Державного підприємства «Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції»

Дата: 31.01.2024 09:08
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

   Іллінівська сільська військова адміністрація Краматорського району Донецької області відповідно до листа Департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин облдержадміністрації від 24.01.2024 № 59/0/150-24/01.01 «Про визначення посівних якостей насіння ярих сільгоспкультур у 2024 році» інформує, що на території Донецької області продовжує здійснювати свою діяльність Донецька обласна філія Державного підприємства «Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції» (далі - Донецька філія). За інформацією Донецької філії, у зв’язку із збройною агресією російської федерації проти України, на території області у 2024 році працює тільки одна територіально-випробувальна лабораторія, яка розташована у місті Покровськ.

   Згідно з Порядками проведення сертифікації, видачі та скасування сертифікатів на насіння та/або садивний матеріал та форм сертифікатів на насіння та/або садивний матеріал, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 17.11.23 № 1210, Донецька філія виконує комплекс заходів, спрямованих на визначення сортових і посівних якостей насіння, та здійснює видачу сертифікатів на насіння, підготовлене суб’єктами насінництва для реалізації.

    З метою визначення посівних якостей насіння ярих сільгоспкультур та отримання сертифікатів на нього керівники сільськогосподарських підприємств можуть звернутись до агронома-інспектора агрономічного відділу Донецької філії за телефоном: 095-386-53-14 (Кучук Тетяна Миколаївна).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь