A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

До уваги!!!

Дата: 07.02.2024 08:26
Кількість переглядів: 62

Фото без опису    З метою забезпечення продовольчої безпеки в Україні та покращення доступу до якісних та безпечних молочних продуктів на запит Мінанрополітики у взаємодії з Асоціацією виробників молока України, міжнародним благодійним фондом #SaveUA та Держпродспоживслужбою за координації з Посольством Швейцарії в Україні надається гуманітарна допомога виробникам молока у найбільш постраждалих областях.

За підтримки гуманітарного проєкту «UKRAINE: emergency dairy inputs» виробники молока мають можливість отримати засоби для миття та дезінфекції доїльного обладнання, перед- та після доїльної обробки вимені, серветки для гігієни вимені, рукавички, реактиви для виявлення прихованих форм маститів, дезінфектанти для тваринницьких приміщень тощо, що повністю задовольнить тримісячну потребу.

Господарства, які ще не одержували гуманітарну допомогу в Донецькій області від Швейцарії за весь період реалізації проєкту, можуть подати такий запит.

Для одержання гуманітарної допомоги зацікавлені виробники молока мають заповнити реєстраційну форму до 19 лютого 2024 року включно та одержати на вказану ними електронну адресу підтвердження запиту від проєкту.

ВАЖЛИВОЮ УМОВОЮ для участі у проєкті Є ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ПОТУЖНОСТЕЙ З ВИРОБНИЦТВА МОЛОКА ВІД КОРІВ ЗГІДНО З ЗАКОНОДАВСТВОМ. До уваги братимуться запити від заявників, які не здійснюють господарську діяльність на тимчасово окупованих територіях, території РФ чи Республіки Білорусь та не є об’єктом санкцій відповідно до українського законодавства.

Друга фаза фінансованого Швейцарією проєкту гуманітарної допомоги триватиме до 31 травня 2024 року.

Реєстраційна форма доступна за посиланням: https://forms.gle/kVyGboHzStjEtTLUA


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь