Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Підвищуємо свій професійний рівень.

Дата: 12.02.2024 20:18
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

 

Протягом 07.02. - 09.02.2024 року начальник служби у справах дітей Іллінівської сільської ради Вікторія Ходакова взяла участь у тренінгу «Основні орієнтири соціальної роботи із вразливими категоріями населення. Ключові поняття сімейно орієнтованої соціальної роботи», який відбувся у місті Дніпро й був організований Дніпровською лігою соціальних працівників за підтримки міжнародної організації ЮНІСЕФ.

Учасники заходу опрацювали нормативно-правові документи, з’ясували ключові поняття сімейно орієнтованої соціальної роботи; розглянули функції міждисциплінарної команди, визначили алгоритм співпраці між службами у справах дітей та фахівцями із соціальної роботи; обговорили особливості потреб дітей та сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, ефективні методи популяризації форм сімейного виховання.

Під час групової взаємодії відпрацювали навички комунікації щодо власних потреб та розуміння потреб оточуючих; продемонстрували вміння працювати в команді та запобігати емоційному вигорянню в умовах війни, які є важливими в сімейно орієнтованій соціальній роботі із вразливими категоріями населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь