A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Інформаційне повідомлення про проведення консультацій з громадськістю

Дата: 12.03.2024 08:11
Кількість переглядів: 426

Фото без опису     Консультації з громадськістю (громадські обговорення) проводяться відповідно до законів України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», постанови Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2010 року №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», розпорядження начальника Іллінівської сільської військової адміністрації Краматорського району Донецької області від 12 березня 2023 року №63 «Про організацію та проведення консультацій з громадськістю (громадського обговорення) щодо перейменування об’єктів топоніміки населених пунктів Іллінівської сільської територіальної громади Краматорського району Донецької області», з метою консолідації та розвитку історичної свідомості українського народу, збереження національної пам'яті, встановлення історичної справедливості, процесу дерусифікації топонімії об'єктів громади, врахування громадської думки з питань перейменування об’єктів топоніміки населених пунктів Іллінівської сільської територіальної громади Краматорського району Донецької області.

    З 12 березня по 26 березня 2024 року — проводиться збір пропозицій від представників громадськості щодо нових назв для об’єктів топоніміки, які виносяться на громадське обговорення щодо перейменування відповідно до Переліку.

     Пропозиції (опитувальні листи) та зауваження на консультації з громадськістю (громадські обговорення) приймаються: на електронну пошту illin.sr@dn.gov.ua; особисто за адресою: с. Іллінівка вул. Адміністративна, 42/3 (відділ житлово-комунального господарства, благоустрою, охорони навколишнього природнього середовища, комунальної власності та інфраструктури Іллінівської сільської ради), шляхом заповнення google форми або в інший спосіб, не заборонений законодавством.

    Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

     Контактний номер телефону для консультацій з питань, винесених на громадські обговорення (06272) 6-21-73

     Консультації надаються: понеділок – п’ятниця з 08 до 14 години.

 

Дякуємо всім, хто прийняв участь!
Прийом пропозицій завершено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь