Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Гранти від Мінекономіки

Дата: 15.03.2024 15:13
Кількість переглядів: 45

Гранти від Мінекономіки на розвиток переробних підприємств:

як подати заявку та уникнути помилок

Запрошуємо приєднатися до вебінару «Гранти для бізнесу. Підтримка переробних підприємств», що відбудеться 21 березня 2024 року о 16:00. Під час заходу ви дізнаєтеся про можливості державної підтримки переробного бізнесу та особливості подачі заявок на грант. Організатор - Команда підтримки реформ Міністерства економіки України.

“Переробка має стати складовою національної економічної ідеї”, – наголосила Міністр економіки України Юлія Свириденко у листопаді 2023 року. Грантова програма для підтримки переробних підприємств стала частиною проєкту єРобота, який Мінекономіки запустило для підтримки підприємництва у липні 2022 року. Станом на березень 2024 р. з моменту запуску програми підприємці, які займаються переробкою, отримали 633 гранти на 3,2 млрд грн. Кожен підприємець може отримати грант на розвиток або відкриття переробного бізнесу на суму до 8 млн грн. Подати заявку можуть як діючі підприємці, так і люди, що не мають досвіду ведення власної справи. Заяви подаються через портал - Дія разом з бізнес-планом. Обов'язковою умовою отримання гранту є створення нових робочих місць.

Під час вебінару «Гранти для бізнесу. Підтримка переробних підприємств» ви дізнаєтеся:

· умови участі у програмі підтримки переробних підприємств,

· практичні поради заповнення грантової заявки, проходження співбесіди,

· найпоширеніші помилки, які роблять підприємці та як їх уникнути.

Вебінар відбудеться за участі Надії Бігун, заступниці Міністра економіки України. Модератор – Денис Шемякін, директор Команди підтримки реформ Мінекономіки. Реєстрація на вебінар обов'язкова: https://cutt.ly/jwN0ATb7 Зареєстровані учасники отримають посилання на трансляцію у день вебінару.

Для детальнішої інформації контактуйте з Командою підтримки реформ Мінекономіки:

Едуард Лаптєв Адміністративний асистент Команди підтримки реформ Мінекономіки mineconomy@reforms.in.ua  +380671238962

Про Команду підтримки реформ Мінекономіки

Команда підтримки реформ Мінекономіки (Reform Support Team Mineconomy, RST) – консультативно-дорадчий орган, який надає цільову технічну підтримку Міністерству економіки України в розробленні та впровадженні пріоритетних реформ. Консультанти RST – українські професіонали-практики, які не є державними службовцями. У своїй роботі вони керуються кращими світовими практиками управління з фокусом на ефективність, завершеність і вимірюваність результатів.

«Архітектура відновлення та реформ в Україні» (URA) – це комплексна програма технічної допомоги, запроваджена Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) у партнерстві з Європейським Союзом для підтримки важливих процесів відновлення та реформ в Україні. Програма фінансується Багатостороннім Донорським Фондом Стабілізації та Сталого Розвитку України під управлінням ЄБРР. Учасниками Фонду є Австрія, Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Велика Британія, Латвія, США та Європейський Союз, найбільший донор.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь