Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Починається прийом заявок від аграріїв на отримання дотацій для утримання корів, маточного поголів’я кіз та/або овець, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства

Дата: 25.06.2024 10:07
Кількість переглядів: 45

Департамент агропромислового розвитку та земельних відносин облдержадміністрації повідомляє, що 27 червня 2024 року о 10:00 год. в Державному аграрному реєстрі (https://www.dar.gov.ua/) розпочнеться прийом заявок від аграріїв на отримання спеціальних бюджетних дотацій для утримання корів, маточного поголів’я кіз та/або овець, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, які мають у власності від:

  • 3 до 100 корів, виплата складає 7000 грн за голову;
  • 5 до 500 голів маточного поголів’я кіз та/або овець, виплата складає 2000 грн за голову.

Подати заявки на отримання бюджетної допомоги можуть аграрії усіх областей окрім територій, тимчасово окупованих та зони активних бойових дій.

При реєстрації у ДАР заявок на суму, що відповідає затвердженому обсягу бюджетних коштів, подання заявок припиняється, про що буде оголошено в ДАР та на сайті Мінагрополітики (https://minagro.gov.ua/).

Підтримка надається відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.08.2022 № 918.

З Порядком можна ознайомитися за посиланням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/918-2022-%D0%BF#Text

Просимо зазначену інформацію довести до відома власників тварин, які висловили бажання отримати спеціальні бюджетні для утримання корів, маточного поголів’я кіз та/або овець. Також з інформацією можна ознайомитись на сайті департаменту за посиланням: https://agro.dn.gov.ua/ogoloshuyetsya-pryjom-zayavok-za-troma-napryamamy-byudzhetnoyi-pidtrymky/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь