Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Бізнес-спільнота Донеччини сплатила більше 646 млн грн ПДВ

Дата: 05.07.2024 20:56
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

За І півріччя 2024 року від платників Донецького регіону до державного бюджету надійшло 646,1 млн грн податку на додану вартість, що на 180,6 млн грн більше за торішні показники.

Головне управління ДПС у Донецькій області звертає увагу, що Порядок реєстрації платників податку на додану вартість визначається відповідно до статей 180-184, 209 розділу V Податкового кодексу України від 02.12.2010 №2755-VI та Положенням про реєстрацію платників податку на додану вартість, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 14.11.2014 №1130 зі змінами. 

Єдиним способом подачі реєстраційної заяви платника ПДВ до контролюючого органу (для обов’язкової, добровільної реєстрації та перереєстрації) є спосіб подачі засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України "Про електронні документи та електронний документообіг" та "Про електронні довірчі послуги". 

 

Корисні посилання:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь