Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Місцеві бюджети Донеччини у 2024 році на свої потреби отримали майже 3 мільярди гривень

Дата: 08.07.2024 17:48
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

 

 

За півроку місцеві бюджети Донеччини поповнилися на 2 млрд 814 млн грн – повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Олександр Головін. 

Як і торік, головним джерелом наповнення місцевої казни Донецької області залишається податок на доходи фізичних осіб, внески якого  складають майже 73% загальних надходжень до місцевих бюджетів. З початку року цього податку мобілізовано 2,0 млрд гривень. 

Крім того, представники спрощеної системи оподаткування перерахували до бюджету єдиного податку 394,8 млн гривень (14%). 

Третє місце в наповненні місцевої казни займає плата за землю (8%), надходження якої з початку року становлять 217,8 млн гривень. 

Як зауважив Олександр Головін, під час війни зараз потерпають багато мешканців Донеччини, тому кошти, що надходять на рахунки місцевих громад, особливо важливі. Одним із напрямків використання цих коштів є підтримка соціально вразливих груп населення. Також це допоможе надати допомогу людям, які постраждали внаслідок бойових дій.

 

Корисні посилання:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь