Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Податкова служба Донеччини на зв’язку

Дата: 06.08.2024 14:20
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

 

Інформаційна підтримка платників податків є необхідним елементом ефективної та прозорої податкової системи, що сприяє відродженню та розвитку країни. Створення зручних каналів зв’язку, таких як гаряча лінія, електронна пошта, чат-підтримка тощо, дозволяє платникам легко звертатися за допомогою та отримувати відповіді на свої запитання. Тому податкова служба Донеччини продовжує надавати інформаційну підтримку платників з питань адміністрування та сплати податків.

Так, за 7 місяців поточного року податківцями Головного управління ДПС у Донецькій області надано відповіді на 34 тис. звернень (в т.ч. у липні – 3,9 тис. звернень) фізичних та юридичних осіб у телефонному режимі, крім того, у мессенджері Фейсбук на сторінці ГУ ДПС у Донецькій області було надано відповіді на 32 звернення (в т.ч. у липні – на 2 звернення). 

Загалом, один із ключових аспектів інформаційної підтримки – це забезпечення доступності інформації. Нагадуємо, на офіційному сайті податкової служби Донеччини https://dn.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/ та на офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук https://www.facebook.com/tax.donetsk/ можна дізнатися про велику кількість актуальних роз’яснень, знайти зручну і корисну інфографіку, ознайомитися із податковими нововведеннями та змінами в законодавстві, не прогавити  граничні терміни надання податкових звітів і сплати податків та зборів.  Завжди раді бути вам корисними!

 

Корисні посилання:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь