Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

У 2024 році погашено зобов’язань за актами перевірок аудиту Донеччини на 4,5 млн гривень

Дата: 08.08.2024 12:14
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

 

З метою виявлення та упередження порушень податкового законодавства підрозділами аудиту Донеччини першочергова увага приділяється проведенню перевірок суб’єктів господарювання, що мають ризики в своїй діяльності.

Так, за 7 місяців поточного року фахівці управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Донецькій області провели 173 перевірки (у т.ч. 68 зустрічних звірок, 89 фактичних перевірок).

За результатами перевірок донараховано узгоджених податкових зобов’язань на 13,9 млн грн, погашено зобов’язань за актами документальних перевірок  4,5 млн гривень.

Також протягом січня-липня 2024 року розглянуто 59 повідомлень від платників податків – юридичних осіб, які згідно із пп. 69.28 п.69 підрозділу 10 розділу XX Перехідні положення Податкового кодексу України надали повідомлення про неможливість вивезення або втрату первинних документів з територій на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окуповані російською федерацією.

 

Корисні посилання:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь