A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Новини

Дата: від до Скинути

Начальник Іллінівської сільської військової адміністрації провів зустрічи з громадянами

Начальник Іллінівської сільської військової адміністрації провів зустрічи з громадянами

   З метою вивчення проблемних питань, які виникають у мешканців віддалених населених пунктів  Іллінівської громади Володимир Маринич провів зустріч з населенням Полтавського старостинського округу.  

08:37 14.10.2023

ГУ ДСНС нагадує

ГУ ДСНС нагадує

Як свідчить аналіз пожеж основними причинами від яких виникають пожежі в осінньо-зимовий період є перенавантаження електромережі та порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.  Протягом осінньо-зимового періоду на території Краматорського району виникло 446 пожеж, внаслідок яких нанесено прямих матеріальних збитків на суму 124 млн. 97 тис. грн. Внаслідок пожеж загинуло 34 особи, травмовано 15 осіб. Під час зимового опалювального сезону, коли здійснюється інтенсивне використання усіх можливих обігрівальних приладів, небезпека виникнення пожеж набирає загрозливих масштабів. Основним причинами пожеж залишаються порушення правил експлуатації електрообігрівальних приладів та пічного опалення, перевантаження внутрішньої електромережі, необережне поводження з вогнем осіб в нетверезому стані.

20:44 11.10.2023

Рятувальники м. Костянтинівка продовжують боротися з пожежами в екосистемах

Рятувальники м. Костянтинівка продовжують боротися з пожежами в екосистемах

Більшість займань на відкритих територіях стається через необережне поводження з вогнем саме людей. Надзвичайники вкотре закликають усіх жителів регіону бути відповідальними! Перш за все, не слід випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарськими будівлями, а також залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці. Не завдавайте непоправної шкоди ані собі, ані навколишнім! Крім того, відповідно до законодавства України, за навмисне випалювання сухої рослинності або її залишків особи, винні у підпалі, несуть адміністративну та кримінальну відповідальність, так відповідно до статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення за самовільне спалювання сухої рослинності на громадян накладається штраф у сумі від 3060 до 6120 грн, а на посадових осіб від 15300 до 21420 грн. Якщо помітили пожежу - відразу телефонуйте до Служби порятунку за телефоном "101"!

18:09 10.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь