A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Новини

Дата: від до Скинути

Продовжуємо традиційно святкувати Дні сел:  с.Тарасівка та селище Бересток!

Продовжуємо традиційно святкувати Дні сел: с.Тарасівка та селище Бересток!

Найдорожче для людини – Батьківщина. Кожна людина завжди з великою любов’ю і душевним трепетом згадує місця, де народився, де минуло її дитинство. І якщо скласти маленькі батьківщини кожного з нас – вийде велика держава Україна - незалежна та квітуча.

10:01 09.09.2017

Свято спорту

Свято спорту

Напередодні Дня фізичної культури та спорту на спортивному майданчику Новодмитрівського НВК (Костянтинівський район) пройшло сумісне свято спорту. 

08:51 09.09.2017

У День звільнення Донбасу від німецьких загарбників, дозвольте поздоровити всіх земляків...

У День звільнення Донбасу від німецьких загарбників, дозвольте поздоровити всіх земляків...

У День звільнення Донбасу від німецьких загарбників, дозвольте поздоровити всіх земляків і побажати всім жити щасливо на цій планеті, зберігаючи в серці гордість і вдячність за мир і спокій на своїй землі, щоб цей світ кожен день дарував тільки щастя та радість! З повагою, Володимир Маринич Голова Іллінівської територіальної громади, Володимир Маринич

11:49 08.09.2017

Аналізуємо разом

Аналізуємо разом

6 вересня 2017 року на базі ДНЗ № 31 «Білосніжка» с. Іллінівка відбулося засідання творчої групи завідувачів ДНЗта директорів НВК, які відійшли до Іллінівської сільської ради з метою підготовки інформаційно – аналітичних  матеріалів до обласного збірника «Дошкільна палітра Донеччини: майстерня сталих змін» на передодні Дня Дошкілля  (узагальнення передового педагогічного досвіду  в галузі дошкільної освіти)

11:10 07.09.2017

Чергова, 12-та сесія Іллінівської сільської ради

Чергова, 12-та сесія Іллінівської сільської ради

Сьогодні відбулась чергова сесія Іллінівської сільської ради. Хотілось би відмітити величезну кількість сесій із початку створення громади, наразі була проведена 12-та! Така кількість свідчить, про невтомну жагу розвиватися і прозорість прийнятих рішень. Сьогодні були розглянуті питання щодо внесення змін до бюджету сільської ради на 2017 рік, внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Іллінівської сільської ради на 2017 рік, створення культурно-інформаційного центру у с-щі Довга Балка та затвердження його статуту, прийняття на баланс дошкільного навчального закладу с. Полтавка, земельні питання тощо. Голова громади звітував про вже виконану рооту та окресли плани на наступні місяці. Дякуємо нашим найактивнішим депутатам, за підтримку та плідну співпрацю.

14:31 05.09.2017

Шановна громада, із Днем Знань!

Шановна громада, із Днем Знань!

Від усієї душі та чистого сердця, поздоровляю всіх із Днем Знань! Нехай новий навчальний рік промине яскраво та результативно, як для учнів, так і викладачів, нових відкриттів та вражень!

11:43 01.09.2017

Пожежу у Русин-Яру гасили усім світом!

Пожежу у Русин-Яру гасили усім світом!

 Тільки оперативні та злагоджені дії працівників МНС, керівників Іллінівської об'єднаної територіальної громади та жителів села допомогли врятувати населений пункт від повного знищення. В один із серпневих днів на мобільний телефон голови  ОТГ Володимира Маринича надійшов дзвінок з Русин-Яру. Схвильовані громадяни повідомили про те, що недалеко від села почалася пожежа і швидко поширюється вогонь, а це загрожує майну і життю людей, та й всьому населеному пункту в цілому.

10:41 23.08.2017

Першочергове завдання - закінчити ремонт опорної школи до вересня

Першочергове завдання - закінчити ремонт опорної школи до вересня

В опорній школі Іллінівській територіальній громади роботи з термомодернізації закінчені і будівельники приступили до капітального ремота внутненніх приміщень школи. Володимир Маринич особисто і щотижня контролює ведення робіт на місці спільно з директором школи - Світланою Бурдун. Тільки так ми закінчимо і здамо школу в термін, щоб 1-го вересня в повністю відремонтовану школу пішли наші діти. Планується оновлений і розширений навчальний заклад, який буде доступно для всіх учнів і соотвествующее всім вимогам опорної школи, в тому числі інклюзії, а саме: пандуси, туалети для інвалідів, велика і технічно оновлена їдальня (ведуться роботи по розширенню приміщення, прибудова їдальні на 80м .кв.,), актовий зал оснащений новою технікою і стаціонарної сценою. У класах будуть розміщені інтерактивні мультимедійні дошки з проекторами, а територія школи повністю облагороджена. Це повністю в наших силах, зробити опорну школу-кращої в районі, а можливо і в області, вважає Володимир Маринич.

13:19 27.07.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь