A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Новини

Дата: від до Скинути

Про наш унікальний музей

Про наш унікальний музей

Прифронтове село Олександро-Калинове вражає своїм патріотизмом і любов’ю до рідної землі. Мешканці села, де з одного боку -розстріляна Авдіївка, а з іншого - окупована Горлівка, не втрачають віри у світле українське майбутнє. У туристичному селі побували вже тисячі українців. А почалося все з унікального музею.

10:31 04.10.2017

З Міжнародним днем лікаря!

З Міжнародним днем лікаря!

Вельмишановні земляки! Я сердечно вітаю Вас із Міжнародним днем лікаря!  Обравши цей професійний шлях, Ви присвятили своє життя гуманній і благородній справі – порятунку життя та здоров'я людей. Ваша місія - складна і відповідальна, а ваша праця не знає свят і вихідних. Прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за професіоналізм, чуйні серця та відданість своїй справі.  Шановні колеги, упевнений, що ви і надалі будете віддавати всі свої сили, знання та досвід порятунку співвітчизників. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею!  Щастя Вам і добра!

15:41 02.10.2017

Сьогодні засідання клуба "Шахіст"

Сьогодні засідання клуба "Шахіст"

Коли збираються місцеві інтелектуали у одному місці - це не зйомки гри "Перший мільйон" , це "Культурно -інформаційний центр" с. Довга Балка проводить засідання клуба "Шахіст". І так, у нас є своє Каспарови та Карлсени, але останній навіть не знає що у Іллінівській громаді є шахматний клуб. А ще, про у нашому клубі порушені всі елементи гендерної нерівності і будь-яка учасниця панянка на рівні із чоловіками грає у шахи та шахмати. Тож, ще трошки і виходимо на світову арену...

14:24 02.10.2017

Володимир Маринич поділився досвідом із громадою Західної України

Володимир Маринич поділився досвідом із громадою Західної України

  На прошлой неделе Владимир Александрович посетил Белоберезовскую ОТГ Ивано-Франковской области и подчерпнул местный позитивный опыт работы, где в ходе общения поделился своей практикой управления громадой с коллегами Западной Украины.

12:56 02.10.2017

День поважного віку

День поважного віку

В п'ятницю у громаді відбулись дні поважного віку: Довга Балка, Яблунівка та Іллінівка радо привітали людей поважного віку з їх святом. Дякуємо за організацію свята всіх причетних. Для деяких гостей свята це була перша можливість вийти за межі свого подвірря за останні шість років, сподіваємось що не остання. Плануємо у найближчому часі частіше проводити посиденькі у культурних закладах громади, тим самим згуртувати мешканців та закликати приходити до клубу не тільки на свята, а і просто так - поспілкуватися чи попити чаю у колі друзів.

14:08 01.10.2017

Вітаємо всіх працівників бібліотек нашої громади!

Вітаємо всіх працівників бібліотек нашої громади!

У нас попереду велика робота! Маю надію, що наші бібліотеки найближчим часом стануть сучасними багатофункціональними культурними та інформаційними центрами, та будуть виконувати широкий спектр функцій щодо збереження і передачі громадянам знань, культури і пам'яті багатьох поколінь. А наші фонди будуть збільшуватися новими українськими книжками! Миру, наснаги та злагоди!

14:01 30.09.2017

Форум місцевого самоврядування Донецької області "Об'єднання територіальних громад. Що далі?" в м. Волноваха

Форум місцевого самоврядування Донецької області "Об'єднання територіальних громад. Що далі?" в м. Волноваха

Представники Іллінівської ОТГ відвідали форум місцевого самоврядування Донецької області "Об'єднання територіальних громад. Що далі?" в м. Волноваха Серед дискусійних тем: практики польських органів місцевого самоврядування, функціонування бюджетів та комунальних закладів у польських гмінах, розвиток економічного потенціалу сільськогосподарських громад, та інші. 

14:43 29.09.2017

Дорогі освітяни нашого краю!

Дорогі освітяни нашого краю!

Сердечно вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників освіти! Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. Щира подяка всім Вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Вітаючи зі святом, від щирого серця бажаю кожному з вас міцного здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті у мирі, любові та злагоди!

12:53 29.09.2017

День Дошкілля в Яблунівському ДНЗ

День Дошкілля в Яблунівському ДНЗ

З нагоди відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля в Яблунівському ДНЗ №1 «Рушничок» у період з 25 по 29 вересня 2017 року було сплановано і проведено ряд заходів,  які всебічно охоплюють життєдіяльність дитини в ДНЗ.

09:32 29.09.2017

Тиждень дошкілля

Тиждень дошкілля

В дошкільному навчальному закладі з 25.09.2017 по 29.09.2017 року проводився Тиждень дошкілля. У ході проведення були організовані такі заходи:

09:21 29.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь