Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Новини

Дата: від до Скинути

Мінрегіон продовжив прийом заявок від забудовників на програму «Доступне житло» до 22 листопада 2017 року

Мінрегіон продовжив прийом заявок від забудовників на програму «Доступне житло» до 22 листопада 2017 року

У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України продовжено прийом заявок від представників будівельних компаній та організацій на участь у програмі «Надання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла» до 22 листопада 2017 року.

14:09 17.11.2017

Відбувся святковий захід до Дня працівника сільського господарства України

Відбувся святковий захід до Дня працівника сільського господарства України

Сьогодні, у Молодіжному Центрі "Простір без обмежень" Іллінівської ОТГ відбувся святковий захід до Дня працівника сільського господарства України.  Концертна програма була насичена на різноманітні номери та привітання. 

13:07 17.11.2017

Першість ДЮСШ "Колос" з волейболу пройде у с. Зоря

Першість ДЮСШ "Колос" з волейболу пройде у с. Зоря

23 листопада о 9:30 відбудеться першість ДЮСШ "Колос" з волейболу, присвячена святкуванню Дня працівника сількогосподарського господарства  України серед юнаків та дівчат 2000 р.н. у с. Зоря (іллінівської ОТГ).

10:22 17.11.2017

Представники проекту  ФАО передали сівалку СЗ-3.6 нашому кооперативу "Універсал"

Представники проекту ФАО передали сівалку СЗ-3.6 нашому кооперативу "Універсал"

Сьогодні члени кооператива "Універсал" урочисто отримали сівалку СЗ-3.6 від керівників проекту ФАО. На заході були присутні члени інших кооперативів,телебачення представники проекту ЄС ПРООН. Ми готові і до подальшої співпраці з проектом, а також відкриті до діалогу і готові допомогати ініціативним громадам, які збираються запроводжувати кооперацію у своїх населених пунктах.

10:15 16.11.2017

Нарада у  департаменті екології та природних ресурсів з керівниками ОТГ Донеччини

Нарада у департаменті екології та природних ресурсів з керівниками ОТГ Донеччини

Сьогодні директор департаменту екології та природних ресурсів Сергій НАТРУС провів робочу нараду з керівниками об’єднаних територіальних громад Донецької області. Під час зустрічі обговорювався механізм взаємодії департаменту з ОТГ для ефективного вирішення питань охорони навколишнього природного середовища цих територій. Представники громад розповіли про найбільш актуальні екологічні проблеми, озвучили питання, які виникають під час їх поточної діяльності у цьому напрямі.

08:55 16.11.2017

ПОГОЙДАТИ КОЛИСКУ, АБИ ЗАВАГІТНІТИ ЇДУТЬ ТУРИСТИ У МУЗЕЙ НА ДОНЕЧЧИНІ

ПОГОЙДАТИ КОЛИСКУ, АБИ ЗАВАГІТНІТИ ЇДУТЬ ТУРИСТИ У МУЗЕЙ НА ДОНЕЧЧИНІ

Музей історії села "Довкілля" у мальовничому селі Олександро-Калиновому в Костянтинівському районі на Донеччині вражає: за кількадесят кілометрів від лінії фронту тут висять вишиванки, які створили місцеві майстрині ще на початку минулого століття, а ентузіазм, із яким селяни самотужки зібрали експозиції, лише додає цінності кожному сантиметру музейного простору. Розглядала експонати і кореспондентка Vlasno.info.

10:03 15.11.2017

Тиждень толерантності

Тиждень толерантності

16 листопада весь світ святкує Міжнародний день толерантності, який було проголошено 20 років тому на 28 Генеральній конференції ЮНЕСКО. Цього дня за традицією у різних країнах світу проводяться акції, спрямовані проти різноманітних форм дискримінації та проявів нетерпимості. «Толерантність – це мистецтво жити з іншими людьми та з іншими ідеями», – стверджував Генеральний секретар ООН (1997-2006 рр.), лауреат Нобелівської премії миру, дипломат із Гани Кофі Аннан. На індивідуальному рівні – це здатність без агресії сприймати думки, погляди та ідеї, які не збігаються з твоїми. Терпимість до чужого тобі способу життя, релігійної, національної й культурної належності, мови, звичаїв, цінностей, почуттів, фізичного і психічного стану, зовнішнього вигляду є головною умовою стабільності й миру в такому різноманітному сучасному світі. Бути толерантним означає сприймати всіх людей такими, як вони є. З розвитком суспільства до людей прийшло розуміння, що Земля не є надто великою, вона – наш спільний дім, всі люди в якому – сусіди. А для того, щоб людство успішно розвивалося, треба знаходити спільну мову. У безмежному морі різноманітних культур, релігій, думок, ідей, що належать людям різних країн на планеті, на допомогу має прийти «рятувальне коло» толерантності.

08:34 14.11.2017

Владимир Маринич о Центре Безопасности

Владимир Маринич о Центре Безопасности

Строительство идет ударными темпами. Ранее на территории Константиновского района никогда не велось одновременно столько строительных и ремонтных работ. Благодаря реформе децентрализации прослеживается особое внимание к работе Иллиновской объединенной териториальной  громаде и его руководителю -  Владимиру Александровичу Марниничу. Это  интересные проекты в  развитии инфраструктуры  ОТГ,  реконструкции и термомодернизации учереждений, капитальные и текущие ремонты объектов, а так же участие во всевозможных программах и грантах. Проще говоря, хороший руководитель – ведет за собой всю громаду. Центр Безопасности - результат плодотворного сотрудничества ОДА, ДСНС  и Ильиновской громады над  пилотным проектом в рамках реформирования пожарной охраны в новосозданных территориальных громадах.

09:52 13.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь