Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Новини

Дата: від до Скинути

Водохреща у громаді

Водохреща у громаді

Освячена ополонка, куліш, гарячий чай, музика і розважальна програма, хокей і народні гуляння під контролем МНС-ників - так у нашій громаді відзначили водохресні купання. У селі Олександро-Калинове біля річки Бичок зібралося багато місцевих жителів, були так само і гості громади. Звучала музика, горіли вогнища, ароматно томився куліш на польовій кухні, кипів трав'яний чай для всіх бажаючих. Так само були обладнані спеціальні місця для перевдягання. Отець Володимир провів церковну службу і освятив ополонку. Після, всі бажаючі могли зануритися в ополонку. Одним з перших приклад показав Володимир Олександрович Маринич, бадьоро ступивши в крижану воду. Під подив натовпу, він примудрився ще дати коментарі місцевим ЗМІ про отримані відчуття: «5-й раз раз у своєму житті роблю це і кожен раз відчуваю неймовірне очищення тіла і думок!» - ділиться Володимир Олександрович.

09:16 19.01.2018

Гран - прі обласного фестивалю "Різдвяне диво" та почесне ІІ місце у номінації "Колядки та щедрівки" - отримали представники нашої громади!

Гран - прі обласного фестивалю "Різдвяне диво" та почесне ІІ місце у номінації "Колядки та щедрівки" - отримали представники нашої громади!

Вертепи Іллінівської спеціалізованої школи та Зорянської СШ ім. П.С. Дубрівного взяли учать в обласному фестивалі Різдвяних традицій "Різдвяне диво" і на подив присутніх забрали майже всі призові місця!

14:15 17.01.2018

У громаді зустріли свято Меланки

У громаді зустріли свято Меланки

Традиційно 13 січня Старомиколаївський СБК голосними колядками та щедрівками зустрів свято Меланки . За звичаєм водили козу, вітали людей. В цьому році це були жителі не тільки Старої Миколаівки. З привітаннями також  завітали до Романівки. 

10:02 13.01.2018

Урядовий Кур'єр про нас...

Урядовий Кур'єр про нас...

  «Універсал» вберегли від нацистів, а ІС-2 поцупили бойовики Громада села Олександро-Калинового Костянтинівського району на Донеччині зробила свій населений пункт дуже привабливим для туристів 

14:49 12.01.2018

В Іллінівській громаді відремонтували Новополтавський будинок культури

В Іллінівській громаді відремонтували Новополтавський будинок культури

Приміщення зали, де відбуваються основні сільські заходи та по вихідних дискотека для молоді, не ремонтували десятки років. Об’єднання у громаду дозволило використати власні кошти для ремонту.

13:30 12.01.2018

Владимир Маринич о польском опыте на украинский лад

Владимир Маринич о польском опыте на украинский лад

С 11 по 15 декабря Владимир Маринич принял участие  в 5 дневном заграничном обучающем туре  украинской делегации в рамках Программы "U-LEAD с Европой" «Лучшие практики в ЖКХ в контексте реализации реформы децентрализации (Люблин, Польша)», в рамках которого польские практики поделились опытом ведения ЖК-хазяйства с украинскимим коллегами из громад Донетчины. Формат поездки состоял из посещения  польских гмин  и их стратегических объектов ЖКХ сферы.

11:48 12.01.2018

З Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим!

Хай ангел торкнеться Вас ніжно крилом, зігріє Вам серце Різдвяним теплом. Хай радість, кохання наповнять ваш дім, оселяться щастя і спокій у нім!

09:19 05.01.2018

Міс Снігуронька живе у Іллінівській громаді! Ви знали?

Міс Снігуронька живе у Іллінівській громаді! Ви знали?

У Іллінівській громаді напередодні Нового Року вперше провели конкурс краси "Міс Снігуронька". Конкурс відбувся у "Культурно - інформаційному центрі" с. Довгої Балки.  Переможниця конкурсу нагороджена титулом " Міс Снігуронька" - Вдовіцина Христина. Організатори виказують величезну подяку всім учасницям цього свята та особисту подяку спонсорам та батькам, без яких святкове дійство не відбулось би!

11:50 30.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь