Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Новини

Дата: від до Скинути

Жіноче свято громади!

Жіноче свято громади!

Вчора у громаді відбувся масштабний концерт присвячений міжнародному жіночому дню. На свято, що проводилось у Довгій Балці з"їхались найпрекрасніші представниці з усіх куточків громади! У програмі концерту були привітання, танці та співи колективів і солістів. Зі сцени лунали вітання від чоловіків, а також відбувалось  вручення грамот! На святі не забули про жінок,  які носять почесне звання Мати - Героїня, їх особисто привітав голова громади Володимир Маринич, вручив квіти та подяки! Надзвичайно приємно, що найстаріша мешканка нашої громади,яка нещодавно відмітила свії 90-й ювілей - Ганна Яківна Кантур, також приїхала на святкування!

09:51 07.03.2018

Володимир Маринич привітав з 90-ти річчям Ганну Кантур, одну з найстаріших мешканок нашої громади

Володимир Маринич привітав з 90-ти річчям Ганну Кантур, одну з найстаріших мешканок нашої громади

 У нашій громаді, є добра традиція - вітати і приділяти увагу довгожителям, адже їм довелося жити у важкий час, пройти чимало життєвих випробувань: страшний голод, перенести позбавлення і тяготи військових років, відновлювати країну після розрухи.

10:39 02.03.2018

Про скликання чергової 19-ої сесії Іллінівської сільської ради  І скликання

Про скликання чергової 19-ої сесії Іллінівської сільської ради І скликання

30 березня .2018 року о 10.00 у приміщенні сільського будинку культури Іллінівської сільської ради буде проведена чергова 19та  сесія Іллінівської сільської ради  І скликання. З проектами рішень можно ознайомитися на офіційному сайті Іллінівської ОТГ, у розділі "Проекти рішень сільської ради", Посилання https://illinivska-gromada.gov.ua/chergova-19-sesiya-vid-30-bereznya-2018-roku-15-38-52-28-02-2018/

16:14 28.02.2018

Громада шукає свого інвестора!

Громада шукає свого інвестора!

Кажуть, що інвестор має закохатися у Вас. Пане потенційний інвесторе, так от є інформація із першоджерела: є на Донеччині одна громада, Іллінівська ОТГ. Молода (2017р.н), красива (526 кв.км), добра ( 10500 осіб), небідна (4562 грн. власних доходів на 1 мешканця) та незаміжня поки що. Рік вже шукає свого інвестора. Увійшла у ТОР-30 найбагатших громад України. Не сидить, не чекає у вікно і сльози не ллє, а їздить по всіляки заходам-тренінгам-форумам-зустрічам, виступає спікером,є пілотником та тредсеттером у реформі децентралізації. Вільно говорить англійською та є на зв’язку 24/7. Вона громада – мотиватор! На неї багато хто тримає рівняння і з нею товаришують. Вона перша, хто став на шлях створення індустріального парку і вже шукає ділянку,як мінімум «грінфілд». Вона уміє освоювати кошти і жодного разу не порушила дедлайни. Відповідальна панянка! За перший рік дівування понад 30-ть інвестиційних проектів втілила і ще більше запланувала на 2018й і підготувала проектно-кошторисні документи! Моя громада наразі оформлює інвестиційний паспорт громади, адже наречена без паспорта у РАГС не ходить, бо не гоже так, мати каже. Слухняна та не забюрократизована. Вільна і викохана у кращих сімейних традиціях Донеччини. Знаєте, геть не соромно ходити із плакатом – «Шукаю інвестора». Так от із сьогоднішнього дня – Іллінівська громада кидає клич у космос задля пошуку свого інвестора! Хай знають, що така є! Координатором і головною свахою для інвестора є –  заступниця голови Іллінівської об’єднаної територіальної громади із Донецької області – Юліанна Стужук. Її е-мейл – 0638550493us@gmail.com

15:51 27.02.2018

Про проведення консультаційної сессії

Про проведення консультаційної сессії

Іллінівська сільська рада (ОТГ) повідомляє, що Норвезька рада у справах біженців в Україні запрошує всіх на консультаційну сесію, яка буде проведена 13 березня   2018 року за адресою с. Іллінівка вул. Героїв праці, 4, у приміщенні Молодіжного центру "простір без обмежень" (колишній СБК)  об 11.00.

14:01 27.02.2018

Маринич підписав меморандум про співпрацю із Донецьким агенством регіонального розвитку

Маринич підписав меморандум про співпрацю із Донецьким агенством регіонального розвитку

Минулого тижня Володимир Маринич в особі голови Іллінівської громади підписав меморандум про співпрацю із Сергієм Семовоніком, директором Донецького агенства регіонального розвитку. В рамках договору між підписантами окреслюються напрямки співпраці: - Створення індустріальних парків як «точок економічного розвитку» території громади; - сприяння та участь у розробці та реалізації стратегій розвитку території ОТГ на довгостроковий період; - впровадження систем енергоменеджменту та енергомоніторінга; - сприяння в залученні інвестицій; - впровадження програм забезпечення контролю комунального транспорту; - здійснення технагляду за будівництвом будівель і споруд; - кваліфікований супровід процесу підготовки та організації процедур закупівель товарів, робіт і послуг шляхом включення експерта у відповідні робочі групи по допороговим закупівлям та до тендерного комітету. Домовилися, що сторони підписантів цього меморандуму будуть співпрацювати в вищезазначених напрямках відповідно до вимог чинного законодавства. Завдання, зазначені за результатами зустрічі повинні сприяти діяльності напрямку розвитку території Ілліновской ОТГ з метою формування механізмів ефективного розвитку всієї територій, а так само поліпшення інвестиційного та інноваційного клімату не тільки нашої громади, а й Донецької області в цілому, забезпечення зайнятості працездатного населення і створення умовдля розвитку конкурентоспроможних промислових виробництв і супутніх сервісів. Володимир Олександрович підкреслив, що початок співпраці з ДAPP - це перший і дуже вагомий крок до результату, який не затримається в дорозі.Адже на кону стоїть розвиток економіки громади, області, країни/

11:45 26.02.2018

У нас Міжнародний день рідної мови.

У нас Міжнародний день рідної мови.

Кожного року 21 лютого увесь світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Це свято досить молоде. Воно було запроваджено у листопаді 1999 року згідно тридцятої сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО з метою захисту мовної й культурної багатоманітності.

14:32 21.02.2018

"Вони були озброєні лише бруківкою та любов’ю до України...".

"Вони були озброєні лише бруківкою та любов’ю до України...".

МАЙДАН, ЛЮТИЙ 2O14 ХВИЛИНА МОВЧАННЯ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ТИМ, ХТО ЗАГИНУВ НА МАЙДАНІ У БУРЕМНІ ДНІ ЄВРОРЕВОЛЮЦІЇ.  ГЕРОЇ НЕБЕСНОЇ СОТНІ ПОВСТАЛИ ПРОТИ НАСИЛЛЯ, НЕСПРАВЕДЛИВОСТІ ТА БРУТАЛЬНОГО ЗҐВАЛТУВАННЯ СВОЄЇ КРАЇНИ… КОЖЕН ЗДІЙСНИВ ОСОБИСТИЙ ПОДВИГ — ВІДДАВ НАЙЦІННІШЕ — СВОЄ ЖИТТЯ ЗАРАДИ НОВОЇ УКРАЇНИ. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯМ!

14:30 20.02.2018

Відбувся виїзний прийом громадян заступником голови Донецької ОДА, Добряком Сергієм Віктровичем.

Відбувся виїзний прийом громадян заступником голови Донецької ОДА, Добряком Сергієм Віктровичем.

Сьогодні, 19 лютого 2018 року  у Іллінівській громаді відбувся виїзний прийом громадян заступником голови Донецької ОДА, Донецької  обласної військово-цивільної адміністрації Добряком Сергієм Віктровичем. До громади також завітала заступник керівника апарату Юлія Олександрівна Костюніна. На прийомі роглядались питання мешканців стосовно освітлення, вивозу сміття, ремонту доріг, а також  озвучувались місцеві ініціативи. 

14:39 19.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь