Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Новини

Дата: від до Скинути

Співпраця з громадою – пріоритет Костянтинівського міського центру зайнятості

Співпраця з громадою – пріоритет Костянтинівського міського центру зайнятості

У приміщені Іллінівської сільської ради щонеділі начальником відділу взаємодії з роботодавцями Костянтинівського міського центру зайнятості Маргаритою Тулубінською надається інформація про послуги з питань працевлаштування та соціального захисту на випадок безробіття, порядок реєстрації як безробітного, можливість професійного навчання за сприяння служби зайнятості, а також про навчальні онлай - платформи «Твій бізнес: кроки до успіху», «Prometheus», діючи грантові програми з підтримки підприємництва. Зокрема, щодо програми Донецької обласної державної адміністрації «Український донецький куркуль», Данської Ради, чеської неурядової гуманітарної організації «Людина в біді» тощо. Постійно оновлюється інформаційний куточок Костянтинівського міського центру зайнятості, де розміщена інформація для демобілізованих учасників АТО, рекомендації щодо вдалого проходження співбесіди з роботодавцем, складання резюме та відеорезюме, поради для осіб, які шукають роботу та ін.

09:05 24.11.2017

Голова громади на форумі «Децентралізація: сучасний стан та перспективи розвитку»  (м.Краматорськ, 23-24.11.2017)

Голова громади на форумі «Децентралізація: сучасний стан та перспективи розвитку» (м.Краматорськ, 23-24.11.2017)

Сьогодні у Краматорську відкрився форум «Децентралізація: сучасний стан та перспективи розвитку» під головуванням голови Донецької обласної державної адміністрації, у якому бере участь голова нашої громади, Володимир Маринич. Організаторами форуму виступили Донецька обласна державна адміністрація, Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Захід відбувається за підтримки Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні»

11:45 23.11.2017

ВИХОВАНЦІ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ІЛЛІНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ – ГІДНІ СИНИ ТА ДОНЬКИ УКРАЇНИ!

ВИХОВАНЦІ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ІЛЛІНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ – ГІДНІ СИНИ ТА ДОНЬКИ УКРАЇНИ!

21 листопада – День Гідності та Свободи. Це свято є символічним для  всіх нас. Адже, ми розуміємо, що в кожного народу є тільки одна Батьківщина, мова, особливі традиції, темпераменти людей. У навчальних закладах відділу освіти Іллінівської сільської ради пройшла низка заходів, приурочених до цього визначного свята. Помітне місце мали різні інтерактивні форми занять. Зокрема: уроки мужності «Україна – країна нескорених», флеш-моби «За Україну, за її волю!», конкурс малюнків «Моя ненька-Україна та її герої», книжкові виставки «Україна – це територія Гідності та Свободи» та ін. Окрім того, через заходи,  проведені напередодні цього свята, «червоною ниткою» проходить ідея великої любові до Батьківщини. Яскравим прикладом стала виставка дитячих виробів із різних природних матеріалів, яка була облаштована до Дня працівників сільського господарства в Україні.

08:06 23.11.2017

Заходи у Старомиколаївському СБК до Дня гідності та свободи

Заходи у Старомиколаївському СБК до Дня гідності та свободи

З метою вшанування патріотизму і мужності громадян, які восени 2004 року та в листопаді 2013 -лютому 2014 постали на захист демократичних цінностей,прав і свобод людини, національних інтересів України та її європейського вибору 21 листопада була проведена бесіда для працівників будинку культури та (минулої) сільської ради. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять всіх героїв, які померли за Україну.

09:43 22.11.2017

Як Олександро-Калинівці відмітили День сільськогосподарського працівника

Як Олександро-Калинівці відмітили День сільськогосподарського працівника

Люблю своє село! Кожне свято або культурний захід тут проходить на ура! І це не "показуха" і не гарна картинка для широкого загалу, - це реальний справжній відпочинок. Цього разу на свято "День сільськогосподарського працівника" у селі Олександро-Калинове зібралося 70 селян та гостей. Тут не має такого, щоб хтось чогось соромився, чи відмовився виступати у сценці, чи боявся виглядати не гарно. Таке враження, що це велике родинне свято.Тут були різні вікові категорії, починаючи від 13 річних до літніх людей. Всі себе відчували комфортно і не комплексували з цього приводу. Учасники свята зробили внесок по 50грн. з чоловіка, а також приносили з дому харчів. Ансамбль козачої пісні "Любава" та квартет "Любаски"співали пісень, демонстрували обряд зажинків, а також різних гумористичних сценок. Окремо хочеться подякувати працівникам ЦКтиД с. Ол-Калинове за організацію і успішне проведення заходу. Всім учасникам свята, які всі були, як одна родина. Шановні друзі! Як що Вам в житті не вистачає справжніх свят, а не дорогих "кахфе", як що ви хочете класно відпочити і не боятися того, що про Вас хтось дурне подумає, то мерщій до нас! Слідкуйте за оголошеннями на нашій сторінці і ласкаво происмо до нашої дружньої родини!.

09:54 19.11.2017

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ АРТУР ГЕРАСИМОВ УРОЧИСТО ВІДКРИВ ПЕРШІСТЬ ІЗ ВОЛЕЙБОЛУ

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ АРТУР ГЕРАСИМОВ УРОЧИСТО ВІДКРИВ ПЕРШІСТЬ ІЗ ВОЛЕЙБОЛУ

  У цю суботу за підтримки народного депутата України, керівника Донецької територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у Костянтинівці на Донеччині відбулася відкрита першість Костянтинівського району з волейболу, присвячена Дню Гідності і Свободи. У змаганнях прийняли участь чотири команди волейболістів Донеччини: команда Костянтинівського району, СК «Чемпіон», КТ ЛНАУ та команда Іллінівської ОТГ. Артур Герасимов особисто відкрив чемпіонат, побажав учасникам перемоги та вручив призи. «День Гідності і Свободи відтепер знаковий для українців день. Це день – коли ми не побоялись показати свою відвагу та незалежність. Також вкрай важливо те, що тут, на Донеччині, цьому важливому для нашої історії дню присвячують турніри, змагання та інші спортивні заходи. Я бажаю усім командам сили та завзяття, а перемоги – найсильнішим», – виступив Артур Герасимов. Перше та друге місця у турнірі зайняли команди СК «Чемпіон» та Костянтинівський район відповідно, а третє та четверте розділили між собою команди КТ ЛНАУ та Іллінівської ОТГ. Під час урочистого відкриття розважали глядачів місцеві колективи художньої самодіяльності.

10:14 18.11.2017

Зустріч із народним депутатом України Артуром Герасимовим відбулась у Іллінівській ОТГ

Зустріч із народним депутатом України Артуром Герасимовим відбулась у Іллінівській ОТГ

Зустріч з депутатом Верховної Ради від БПП Артуром Герасимовим  відбулася у молодіжному центрі Іллінівської ОТГ. На зустрічі також був присутній голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, голова Костянтинівської РДА Наталія Виниченко. У вихідний деньна зустріч із народним депутатом прийшли небайдужі мешканці громади, депутатський корпус ОТГ, старости та працівники сільської ради. Під час зустрічі підіймалися важливі для мешканців питання стосовно пенсійної ,медичної реформ, екології та хвилюючі громаду питання реверсної дотації, на які усі присутні отримали відповіді. Зокрема, Артур Володимирович залишився задоволеними результатами  роботи нашої громади та пообіцяв і надалі підтримувати реформу децентралізації.

09:24 18.11.2017

Запрошуємо на зустріч із народним депутатом України VIII скликання Герасимовим Артуром Володимировичем

Запрошуємо на зустріч із народним депутатом України VIII скликання Герасимовим Артуром Володимировичем

Завтра,  18.11.2017 о 12:00 у приміщенні Молодіжного Центру "Простір без обмежень" (с. Іллінівка) Іллінівської ОТГ відбудеться зустріч із народним депутатом України VIII скликання Герасимовим Артуром Володимировичем, головою Постійної делегації Верховної Ради України в Парламентській Асамблеї ОБСЄ, головою підкомітету з питань оборонно-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, керівником групи з міжпарламентських зв'язків з Республікою Чилі, заступником керівника групи з міжпарламентських зв'язків з Республікою Польща та головою фракціїї партії Блок Петра Порошенко у  Верховній Раді. 

14:18 17.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь