Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Новини

Дата: від до Скинути

Брейн-рінг "Ми обираємо здоровий спосіб життя"

Брейн-рінг "Ми обираємо здоровий спосіб життя"

10 листопада "Культурно - інформаційний центр" с. Довга Балка сумісно з Степанівською ЗОШ провели Брейн-рінг "Ми обираємо здоровий спосіб життя", у заході обрала участь 3 команди "Нон -стоп","Здоровое поколение","Сила". У нелегкому змагані,перемогу одержала команда "Сила",також пройшов конкурс малюнків.Переможці були нагороджені кубком,грамотами та солодкими призами від спонсорів.

11:13 10.11.2017

З Днем працівника культури України та аматорів народного мистецтва

З Днем працівника культури України та аматорів народного мистецтва

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!  З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята!  Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з нею, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличуєте рідну Україну! Ваш творчий внесок у розвиток національної культури, щоденна подвижницька праця на ниві української культури заслуговує на слова щирої вдячності! Сподіваюсь і вірю, що це свято подарує вам душевну злагоду, натхнення в роботі заради утвердження на землі ідеалів Добра, Любові і Краси!

11:05 09.11.2017

Голова громади на СХІДНОМУ ЕКСПОРТНОМУ ФОРУМІ - 2017

Голова громади на СХІДНОМУ ЕКСПОРТНОМУ ФОРУМІ - 2017

 Голова громади Володимир Маринич взяв участь в  СХІДНОМУ ЕКСПОРТНОМУ ФОРУМІ - 2017 8 ЛИСТОПАДА, що проходив у м. Краматорськ, вул. Велика Садова, 99. Головна мета цього заходу - підвищення конкурентоспроможності місцевого малого та середнього бізнесу на зовнішніх ринках, зокрема ринку Європейського Союзу, інформування бізнесу регіону про переваги та можливості Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС, Угоду про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою тощо.  Форум організований Центром підтримки бізнесу м. Краматорськ за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) в рамках ініціативи "EU4Business".

09:01 08.11.2017

Мир культури Индии в клубе Господарочка

Мир культури Индии в клубе Господарочка

4 ноября в "Культурно - информационном центре" с. Довга Балка, прошло очередное заседание клуба "Господарочка". Участники клуба окунулись в мир культуры Индии. На заседании клуба прошла дигустация блюд Индийской кухни (лепешки наан,чапати, рис басматти с курицей кари, чай масала с сладостями). Вторая часть заседания была повящена свадебному обряду в Индийском стиле. Главные герои обряда стали супружеская пара Зарешняк ,которые в этот день отмечали годовщину своей свадьбы.

11:09 04.11.2017

Музей Довкілля зустрічає гостей

Музей Довкілля зустрічає гостей

Сьогодні до нашого музею "Довкілля", що в селі Ол-Калинове завітали дітки з м. Краматорськ, які перемогли у історичному конкурсі. Спонсором поїздки стала партія БПП Солідарність. У програмі відвідин були заплановані не тільки екскурс,а і смаколики, розваги та смачний обід від пані Зосі.

23:17 31.10.2017

Активісти Іллінівської ОТГ  на фестивалі "Торецьк — мріЯ — Є"

Активісти Іллінівської ОТГ на фестивалі "Торецьк — мріЯ — Є"

 Більше тисячі містян та гостей Торецька завітали на фестиваль "Торецьк — мріЯ — Є", який відбувався у місті вчора. Чи вдалося організаторам створити свято просто посеред вулиці у прифронтовому містечку на Донеччині — розпитувала кореспондентка Vlasno.info.Активісти Іллінівської ОТГ також приймали участь в організації свята.

23:46 30.10.2017

Учні Іллінівської опорної школи привітали ветерана зі святом

Учні Іллінівської опорної школи привітали ветерана зі святом

Учні 5 - А класу Іллінівськой опорної школи привітали ветерана Другої світової війни та визволителя українських земель Шпаковського Миколая Юльяновича з 73-ю річницею вигнання нацистів з України. Багато теплих слів побажали нашому герою.

08:28 30.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь