Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Новини

Дата: від до Скинути

Володимир Маринич на засіданні Наглядової Ради Програми ПРООН з розбудови та відновленні миру 

Володимир Маринич на засіданні Наглядової Ради Програми ПРООН з розбудови та відновленні миру 

Голова  Іллінівської громади Володимир Маринич та Юліанна Стужук, заступник голови  прийняли участь у засіданні Наглядової Ради Програми ПРООН з розбудови та відновленні миру  (UNDP Recovery and Peacebuilding Programme), у рамках якої  відбулась  зустріч з представниками ОТГ та дискусія «Децентралізація: виміри розвитку»   (Meeting with ATH and prospective hromada representatives and discussion “Decentralization throught multi-dimentional perspectives”), 7 лютого 2018 року у м.Краматорськ, офіс ПРООН.

13:44 12.02.2018

Наша  громада увійшла до 30-ти найбагатших громад України!

Наша громада увійшла до 30-ти найбагатших громад України!

За оцінкою фінансової спроможності об’єднаних територіальних громад України слідкують прискіпливо і моніторять кожні 3 місяці не тільки групи фінансового моніторингу Центрального офісу реформ при Мінрегіоні, а і представники міжнародних програм, донори та потенційні інвестори.

15:03 10.02.2018

Открытие  2018 года в Ильиновской громаде. Владимир Маринич

Открытие  2018 года в Ильиновской громаде. Владимир Маринич

На открытие Центр Безопасности в Олександро-Калиновом, во вторник 30 го января приехали почетные гости и друзья нашей Ильиновской громады. Владимир Александрович Маринич пригласил председателя Донецкой областной военно-гражданской администрации Павла Жебривского вместе с вице-премьер-министром Украины Геннадием Зубко, заместителем министра регионального развития Львом Парцхаладзе и председателем ДСНС Николаем Чечеткиным  и народным депутатом  Украины  Артуром Герасимовым, а так же другими гостями  ОТГ.

10:14 07.02.2018

Децентралізація якісно змінює український Донбас і робить безпечнішим життя в регіоні, — Зубко

Децентралізація якісно змінює український Донбас і робить безпечнішим життя в регіоні, — Зубко

Про це заявив Віце-прем’єр-міністр — Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко під час відкриття Центрів безпеки громадян у двох об’єднаних територіальних громадах Донецької області – Іллінівській та Миколаївській. «Раніше ніхто не вірив, що громади зможуть об’єднатися і отримати від держави і підтримку, і фінансову допомогу, за рахунок якої зможуть не тільки утримувати інфраструктуру, об’єкти освіти і охорони здоров’я, а ще й думати про безпекові функції. Співпраця з ОДА, ДСНС, Міносвіти, МОЗом дає свої результати – ми бачимо як сьогодні змінюється інфраструктура кожної громади. Децентралізація дедалі стає дієвішим інструментом відновлення Донбасу, забезпечення нової якості життя. Ми бачимо на Донеччині відновлену  інфраструктуру, відбудовані школи і дитячі садочки, медичні й культурні заклади.  Нещодавно тут відкрили нову опорну школу, сьогодні Центри безпеки. В рамках ДФРР минулого року реалізовано 22 проекти. Наша мета, використовуючи всі інструменти, які дає децентралізація, відновити Донбас і дати громадянам регіону належну якість послуг у різних галузях – освіті, медицині, безпеці», — наголосив Геннадій Зубко.

15:12 01.02.2018

Досвід Сумщини та робота над побудовою  відносини з інвесторами . Начальний тур від Донецького Центру розвитку місцевого самоврядування за підтримки «Програми U-LEADз Європою». ( 29-31 січня)

Досвід Сумщини та робота над побудовою відносини з інвесторами . Начальний тур від Донецького Центру розвитку місцевого самоврядування за підтримки «Програми U-LEADз Європою». ( 29-31 січня)

 Досвід Сумщини та робота над побудовою  відносини з інвесторами - ось основна тематика стаді-туру в якому прийняла участь заступниця голови нашої громади - Юліанна Стужук у складі делегації із Донецької області.

15:04 01.02.2018

Офіційне відкриття  Центру безпеки громадян у нашій громаді

Офіційне відкриття Центру безпеки громадян у нашій громаді

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський  разом з віце-прем’єр-міністром України Геннадієм Зубком, заступником міністра регіонального розвитку Львом Парцхаладзе та головою ДСНС Миколою Чечоткіним та головою нашої громади Володимиром Мариничем відкрили Центри безпеки громадян у Олександро-Калиновому Іллінівської об’єднаної територіальної громади.

14:43 01.02.2018

Громадські обговорення

Громадські обговорення

На сайті Іллінівської ОТГ , у розділі Громадські обговорення, на Ваш розгляд представлено проект рішення Іллінівської сільської ради " Про затвердження Порядку залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населених пунктів Іллінівської сільської об’єднаної територіальної громади ".

13:41 29.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь