Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Новини

Дата: від до Скинути

Директор Іллінівської опорної школи, після відвідин Чехії зустрілась із головою  Донецької ОДА Павлом Жебрівським

Директор Іллінівської опорної школи, після відвідин Чехії зустрілась із головою Донецької ОДА Павлом Жебрівським

Голова ОДА зустрівся з директорами опорних шкіл Донеччини, яких відряджали до Чехії. Однією з низ, звісно була директорака Іллінівської опорної школи - Світлана Бурдун.

11:20 01.12.2017

Асоціація міст України про нашу громаду

Асоціація міст України про нашу громаду

Для молоді Іллінівської ОТГ відкриття молодіжного центру “Без обмежень”, що відбулося 13 жовтня, стало справжньою подією. Раніше молодим людям у цьому населеному пункті ніде було збиратися та проводити вечори. Тепер тут є новенький центр молодіжних ініціатив.

14:41 30.11.2017

Навчальний тур "Обмін найкращими практиками щодо створення центрів соціальних послуг та надання соціальних послуг у Харківській області".  (28-29 жовтня 2017 року)

Навчальний тур "Обмін найкращими практиками щодо створення центрів соціальних послуг та надання соціальних послуг у Харківській області". (28-29 жовтня 2017 року)

Майже 40 представників міських, районних управлінь соцзахисту разом з посадовцями ОТГ Донецької області, у тому числі і нашої громади приїхали до Харкова, щоб познайомитися з роботою прозорих соціальних офісів. Організатором навчального туру "Обмін найкращими практиками щодо створення центрів соціальних послуг та надання соціальних послуг у Харківській області" виступив Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми U-LEAD з Європою, спільно з обласним департаментом соціального захисту.

14:32 30.11.2017

НАШІ ОСВІТЯНИ  - АКТИВНІ УЧАСНИКИ  ІСТОРИКО-КРАЄЗНАВЧИХ ЗАХОДІВ ІЗ МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ

НАШІ ОСВІТЯНИ - АКТИВНІ УЧАСНИКИ ІСТОРИКО-КРАЄЗНАВЧИХ ЗАХОДІВ ІЗ МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ

Упродовж 23-26 листопада 2017 р. в м. Святогірську пройшла  X Всеукраїнська історико-краєзнавча конференція учнівської та студентської молоді з міжнародною участю «Південно-Східна Україна: зі стародавності у ХХІ століття». У цьому заході взяла активну участь завідувач методичного кабінету відділу освіти Іллінівської сільської ради Салагуб Л.І. разом із ученицею Іллінівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Медведєвою Анастасією. Було доволі пізнавально та цікаво. Помітно вирізнялися учасники зі Швейцарії. Їхня науково-дослідна робота, пов’язана з журналістською тематикою, всіх зацікавила. «Червоною ниткою» через наукові статті, представлені юними дослідниками та їхніми науковими керівниками, проходила ідея патріотизму та неймовірної зацікавленості історією Південно-Східної України зі стародавності у ХХІ століття. Важливою подією стала публікація двох великих томів збірнику краєзнавчих дослідницьких робіт. Саме в другому томі міститься стаття Салагуб Л.І. та Медведєвої А.В. під назвою «Святогірський монастир у ХVІІІ ст.».

13:54 29.11.2017

Облаштовування рекреаційної ділянки ліхтарями на сонячних батареях

Облаштовування рекреаційної ділянки ліхтарями на сонячних батареях

Продовжуємо облаштовувати рекреаційні ділянки ліхтарями на сонячних батареях. Сьогодні встановлені три ліхтарі на рекреаційній ділянці № 1 "Стара поляна". Денний і нічний вигляд території тепер можливо спотерігати в більш комфортних умовах. Дикі кабани, зайці та вовки, які все частіше відвідують нас вночі, будуть приємно вражені. А ми сподіваємося зробити якісні знімки нічних гостей.

14:20 27.11.2017

Фото краси засніженого регіонального ландшафтного парку "Клебан-Бик"

Фото краси засніженого регіонального ландшафтного парку "Клебан-Бик"

Сьогодні чудова осіння пора означилася першим снігом. Мабуть природа таким чином вирішила нагадати нам про про те, що зима не за горами. Спостерігаючи таку красу, виникає бажання щодено бачити сніг, кататися на ковзанах, санчатах, лижах. Але зимова погода нашого краю частіше дощова, з відлигами та ожеледицями. Тому ми вирішили відобразити в добірці фото красу засніженого регіонального ландшафтного парку "Клебан-Бик" і міста Костянтинівка. А також, як не виконуються обіцянки райдержадміністрації про облаштування під'їзної дороги до рекреаційної ділянки № 1 "Стара поляна". Потрапити туди в складних погодних умовах відпочиваючим та рибалкам дуже складно, а невдовзі прийдуть свята Нового року та Водохрещення на відзначення яких завжди багато бажачих. Ось і згадають вони незлим тихим словом відповідальних за облаштування дороги.

13:06 27.11.2017

Установка світлових ліхтарів на сонячних батареях на рекреаційній ділянці № 2 "Бересток"

Установка світлових ліхтарів на сонячних батареях на рекреаційній ділянці № 2 "Бересток"

Адміністрація парку продовжує перейматися облаштуванням рекреаційних ділянок. Так і сьогодні отримали і розпочали установку світлових ліхтарів на сонячних батареях на рекреаційній ділянці № 2 "Бересток". Враховуючи нинішню тривалість світового дня, це дуже нагальна подія. Кожен ліхтар освітлює площу до 10 квадратних метрів - цього достатньо щоб комфортно перебувати в альтанці або просто на території рекреаційної ділянки. Ліхтарі на сонячних батареях не дуже часто застосовуються в нашій місцевості, тому їх наявність виглядає як окрема пам'ятка регіонального ландшафтного парку "Клебан-Бик".

13:09 25.11.2017

День пам'яті жертв голодоморів

День пам'яті жертв голодоморів

До дня пам"яті  жертв голодоморів у Іллінівській громаді провели низку меморіальних заходів . "Культурно - інформаційний центр" сумісно з бібліотекою провели годину пам'яті жертвам голодомору "Чорна сповідь моєї Вітчизни", а у Новополтавському СБК та сільській бібліотеці на тематичній виставці разом зі всією Україною вшановували пам'ять жертв Голодомору 1932-33 років в Україні. Також у Зорянському клубі пройшов меморіальний спомин "Пам'ять людська незабуде повік !", де вшанували вбитих голодом під час геноциду, запаливши свічку пам'яті. Кожен мешканець громади, який не був залучений до переліку заходів - просто підтримав спомин і надвечір у кожному вікні по всім селам горіли свічки.

10:04 25.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь