Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відкриття року у громаді з головою ОДА та Міністром молоді та спорту України

Відкриття року у громаді з головою ОДА та Міністром молоді та спорту України

На днях відкрили «Простір без обмежень». Інноваційний центр з такою назвою презентували в Іллінівці. Це перший центр на Донеччині, відкритий в об’єднаній територіальній громаді. На відкритті, звісно був присутній голова Іллінівської громади – Володимир Маринич, секретар Троян Валентина, почесні гості – голова Донецької ОДА Павло Жебрівський та Міністр молоді та порту України Жданов Ігор, на свято завітала також голова Костянтинівської РДА Виниченко Наталя .

13:01 16.10.2017

15 жовтня — Всесвітній день сільських жінок.

15 жовтня — Всесвітній день сільських жінок.

15 жовтня — Всесвітній день сільських жінок. У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу наших сільських жінок, бажаємо їм сил і міцного здоров’я, тепла і затишку їх домашнього вогнища! Нехай бадьорість і позитивний настрій не покидає Вас ніколи! З святом Вас! І всіх благ!

16:40 15.10.2017

День захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці, а також День українського козацтва

День захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці, а також День українського козацтва

Хочу поздоровити Вас із святом 14 жовтня - це  значуща дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюваннями серця мільйонів громадян нашої України. Сьогодні українці святкують День захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці, а також День українського козацтва – свята звитяги українського лицарства, а також цей день пам’яті та пошани всіх, хто впродовж століть боровся за державний суверенітет України. Я вітаю всіх земляків, які сьогодні вшановують мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та глибоко вдячний за всі перемоги, завойовані під прапором честі та гідності нашої держави!

12:52 14.10.2017

Підбиття підсумків плідної співпраці із ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ»

Підбиття підсумків плідної співпраці із ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ»

Сьогодні у с.Олександро-Калинове завітали представники проекту ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ» під головуванням Ростислава Врбенски, заступника директора Регіонального бюро по країнам Європи та СНГ для підбиття підсумків плідної співпраці. У заході також взяли участь: голова Костянтинівської райдержадміністрації Наталія Виниченко, Янтомас ХІМБУД - директор представництва ПРООН в Україні, Паоло Галлі - старший регіональний радник Регіонального бюро по країнах Європи і СНД, Маркус Бранд - радник з демократичного управління ПРООН, Олена Рудич - фахівець з розвитку громад Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», Соломія Стахов - регіональний менеджер ПРООН, Віктор Мунтяну - керівник Програми розвитку, миру і відновлення Донбасу, заступник голови громади Юліана Стужук.

13:10 13.10.2017

СТАРОМИКОЛАЇВСЬКИЙ НВК - ОСЕРЕДОК ПАТРІОТИЗМУ  ТА НАСНАГИ

СТАРОМИКОЛАЇВСЬКИЙ НВК - ОСЕРЕДОК ПАТРІОТИЗМУ ТА НАСНАГИ

У Старомиколаївському НВК було проведено низку заходів, приурочених до Дня Захисника України. Зокрема, на годинах спілкування класні керівники розповіли учням про історію свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня захисника України. Вихователі підготували цікаві буклети разом із вихованцями; напередодні свята учні та діти дошкільної групи взяли участь у двох фестивалях: фестиваль малюнків «Тобі, захисник, присвячую…», на якому діти представили малюнки та плакати, які вони виготовили разом з учителями та вихователем. Малюнки та плакати було використано для оформлення святкової зали Старомиколаївського СБК, де пройшло свято до Дня захисника України, яке підготували разом зі Старомиколаївським НВК та сільським будинком культури.  На святі були присутні військові - учасники АТО. Гостей щиро вітали учні Старомиколаївського НВК та учасники художньої самодіяльності. Виступ артистів традиційно закінчився патріотичним флеш-мобом «В єдності - наша сила!».

11:11 13.10.2017

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ В СТЕПАНІВСЬКОМУ НВК

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ В СТЕПАНІВСЬКОМУ НВК

В Степанівському навчально-виховному комплексі упродовж 10-12 жовтня 2017 р. відбулися заходи, присвячені святкуванню Дня захисника України. У 2 класі класний керівник Москаля Яна Сергіївна провела разом з учнями виховну годину на тему: «День захисника України», а Огулло Алла Вікторівна разом зі своїми учнями провела годину спілкування «Ми - нащадки козаків». Діти дізналися про історію виникнення свята, подвиги козаків, особливості наслідування гарних прикладів. Також, відбулася виставка літератури з українського козацтва, де учні могли прочитати про них, їхній побут, традиції.

08:00 13.10.2017

«ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ» В КАТЕРИНІВСЬКОМУ ДНЗ №7 «КОЛОСОК»

«ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ» В КАТЕРИНІВСЬКОМУ ДНЗ №7 «КОЛОСОК»

   Усвідомлюючи необхідність та актуальність формування духовно багатої, оптимістично та патріотично налаштованої особистості, педагогічний колектив нашого закладу намагається якомога раніше пробудити в дітях любов та повагу до рідного дому, дитячого садка, інтерес до історії своєї країни, формувати у них такі риси характеру, які допоможуть стати  гідною людиною та гідним громадянином своєї країни.

07:59 13.10.2017

МИ – УКРАЇНЦІ!

МИ – УКРАЇНЦІ!

Виховувати любов до рідного краю, пишатися тим, що ми  українці – ось чому навчають своїх діточок вихователі ДНЗ №15 «Малюк» с. Зоря.  

07:55 13.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь