A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Новини

Дата: від до Скинути

Нарада з керівниками сільськогосподарських підприємств

Нарада з керівниками сільськогосподарських підприємств

На території Іллінівської громади починається збирання врожаю зернових 2022 року. Сьогодні наші хлебороби працють в тяжких умовах, коли кожну хвилину може початися обстріл. Іллінівський сільський голова Володимир Маринич разом з керівниками сільгосппідприємств, представниками поліції та ДСНС обговорили найпроблемніші питання, пов'язані із збиранням врожаю: дотримання правил безпеки під час проведення сільгоспробіт, під час виникнення пожежі та порядок організації гасіння пожеж. Були встановлені графіки пересування сільгосптехніки за межами населених пунктів.

22:16 08.07.2022

Співпраця Іллінівської громади з ADRA Ukraine / Cooperation of Illinivka territorial community with ADRA Ukraine

Співпраця Іллінівської громади з ADRA Ukraine / Cooperation of Illinivka territorial community with ADRA Ukraine

Робота соціального транспорту в Іллінівській громаді. 31 травня відбувся соціальний рейс за маршрутом с. Тарасівка – с. Іллінівка, завдяки якому люди отримали безкоштовну можливість дістатися до центру громади. В межах нашої співпраці з благодійною організацією ADRA Ukraine в Іллінівській громаді запущено в роботу соціальні маршрути, що охоплюють 13 населених пунктів. У громаді працюватимуть три маршрути, автобуси ходитимуть раз на тиждень, по вівторкам з с. Тарасівка, по середам з с. Попів Яр, по п’ятницям з с.Калинове (в залежності від ситуації з обстрілами). Люди дуже дякували за таку можливість, ми впевнені, що ця ініціатива є дуже корисною, тож будемо працювати над її реалізацією. Соціальні маршрути запущені за допомогою благодійної організації ADRA Ukraine ADRA Ukraine у межах співпраці з Українським гуманітарним фондом Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine Дякуємо партнерам та донорам, які реалізували таку програму та створили прекрасну можливість для мешканців! Ваша допомога справді важлива! Працюємо далі, допомагаємо всім, хто цього потребує, наближаємо ПЕРЕМОГУ! Слава Україні! ________________________________________________________________________________________________ The work of social transport in the Illinіvka territorial community.

11:43 01.06.2022

Жижирун Євген Миколайович - загинув захищаючи Україну

Жижирун Євген Миколайович - загинув захищаючи Україну

Ця війна продовжує забирати життя найкращих - сміливих і сильних синів України.   При виконанні військового обов’язку 06 травня 2022 року загинув Жижирун Євген Миколайович, боєць 90 окремого батальйону підпорядкованого КДШВ,  житель села Тарасівка. Євген Миколайович - мужній воїн, надійний друг, добрий сусід, люблячий чоловік і батько. Справжній патріот України. Він любив свою землю, свою громаду, завжди допомагав місцевій школі та був головою батьківського комітету. У загиблого залишились дружина, дві дочки та онук.  Іллінівська сільська рада  висловлює  найщиріші співчуття з приводу тяжкої втрати рідним і близьким,  біль яких неможливо описати словами. Поховання відбудеться на кладовищі села Тарасівка, орієнтовно у середу 11.05.

22:02 08.05.2022

За використання забороненої символіки передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність

За використання забороненої символіки передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність

Напередодні Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні поліція Донеччини закликає громадян дотримуватися закону, не провокувати конфлікти та з розумінням поставитися до посилених заходів безпеки. На порушення громадського порядку, в тому числі носіння забороненої символіки, поліцейські реагуватимуть згідно з чинним законодавством. 

13:36 04.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь