A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іллінівська сільська територіальна громада
Донецька область, Краматорський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вимоги щодо видачі допусків та посвідчень для роботи з пестицидами та агрохімікатами.

Вимоги щодо видачі допусків та посвідчень для роботи з пестицидами та агрохімікатами.

Незабаром в господарствах району, приватному секторі розпочнуться весняно-польові роботи, в ході яких будуть застосовуватися пестициди та агрохімікати. Враховуючи зазначене, доводимо до відома землекористувачів всіх форм власності, діяльність яких пов’язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами, а також працівникам підприємств, установ та організацій, фізичним особам- підприємцям, що організовують виконання таких робіт, про необхідність одержання допуску( посвідчення) на право роботи із зазначеними препаратами.

09:39 01.02.2021

мовою обслуговування споживачів в Україні є державна мова

мовою обслуговування споживачів в Україні є державна мова

Згідно із статтею 30 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» (далі - Закон) мовою обслуговування споживачів в Україні є державна мова. Починаючі з 16 січня поточного року підприємства та організації всіх форм власності, у тому числі інтернет - магазини, повинні обслуговувати споживачів та надавати інформацію про товари й послуги державною мовою. Також виробники (виконавці і продавці) зобов'язані, відповідно до Закону, надавати споживачам інформацію про свої вироби (товари), роботи чи послуги державною мовою. Державною мовою має подаватися інформація на цінниках, в інструкціях, технічних характеристиках, маркуванні, меню тощо. Контроль за виконанням цих норм покладено на Уповноваженого із захисту державної мови (далі - Уповноважений).

13:25 25.01.2021

ОБЕРЕЖНО! ГРИП ПТИЦІ!

ОБЕРЕЖНО! ГРИП ПТИЦІ!

Костянтинівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області (далі- Костянтинівське районне управління) повідомляє, що 12 січня 2021 року проведено засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Донецькій облдержадміністрації (далі - ДНПК), щодо  складної епізоотичної ситуації з високопатогенного грипу птиці в Європі та реєстрації захворювання в Україні (Миколаївська область –2 неблагополучні пункти, Херсонська область - 1 неблагополучний пункт, Київська область - 2 неблагополучні пункти).

11:33 18.01.2021

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ ЗАКЛАДІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ!

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ ЗАКЛАДІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ!

            Костянтинівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області (далі - Костянтинівське районне управління)  звертає Вашу увагу, що 30.12.2020 року набрала чинності постанова Головного державного санітарного лікаря України № 57 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)», у зв’язку з чим втратила чинність постанова Головного державного санітарного лікаря України від 02.06.2020 року № 32 «Про внесення змін до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку поширенням корона вірусної хвороби (COVID-19)».

14:55 12.01.2021

УВАГА!!! про ускладнення погодних умов на території Донецької області

УВАГА!!! про ускладнення погодних умов на території Донецької області

Протягом доби 13 січня на території Донецької області очікуються ускладнення погодних умов: ожеледь, налипання мокрого снігу, складні відкладення, на дорогах ожеледиця, сніговий накат, посилення південно- східного вітру, 15-20 м/с. Вранці та вдень 13 січня будуть спостерігатися значні опади (дощ зі снігом),туман, погіршення видимості в опадах, тумані до 200-500 м. Дані погодні умови збережуться вночі 14 січня. Ускладнення погодних умов 13 та 14 січня відповідає І рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, будівельної галузі та порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг.

14:25 12.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь